All Over Now: Οι Cranberries κυκλοφόρησαν το τελευταίο άλμπουμ τους με τη φωνή της Ντολόρες

All Over Now: Οι Cranberries κυκλοφόρησαν το τελευταίο άλμπουμ τους με τη φωνή της Ντολόρες

H Ντολόρες Ο Ρίορνταν πέθανε στις 15 Ιανουαρίου 2018 ενώ δούλευε πάνω σε αυτό το κομμάτι και ηχογραφήθηκε με βάση τα φωνητικά demo της 

dolores
Ένα χρόνο ακριβώς από το θάνατο της φωνής των Cranberries το ιρλανδικό συγκρότημα κυκλοφόρησε χθες, Τρίτη, ένα single ως φόρο τιμής στην Ντολόρες Ο'Ρίορνταν, η οποία άφησε μισό το τελευταίο μουσικό της κομμάτι.

Το τραγούδι "All over now" ηχογραφήθηκε με βάση τα φωνητικά demo της τραγουδίστριας.

Το συγκρότημα θα περιλάβει το "All over now" στο νέο του άλμπουμ που αναμένεται τον Απρίλιο και θα έχει τίτλο "In the End". Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 10 ακόμη τραγούδια που επεξεργάστηκαν τα υπόλοιπα τρία μέλη του συγκροτήματος: ο Νοέλ Χόγκαν, ο Μάικ Χόγκαν και Φέργκαλ Λόλερ.

"Θυμηθήκαμε πόσο είχε συγκινηθεί η Ντολόρες με την προοπτική ότι θα δούλευε πάνω σε αυτόν τον δίσκο και ότι θα συνέχιζε το ταξίδι για να ερμηνεύσει αυτά τα τραγούδια σε περιοδεία", εξήγησαν τα μέλη του συγκροτήματος σε ανάρτησή τους στο Instagram. "Το καλύτερο που είχαμε να κάνουμε ήταν να τελειώσουμε αυτό το άλμπουμ που είχαμε αρχίσει μαζί της".


The Cranberries - All Over Now (Official Audio)

Κλείσιμο
Το συγκρότημα είχε την ιδέα να δουλέψει πάνω σε αυτόν τον νέο δίσκο στις αρχές του 2017, ενόσω έκανε πρόβες για την περιοδεία του "Something Else" και η τραγουδίστρια είχε τελειώσει τα φωνητικά ντέμο τον Δεκέμβριο.

Ένα μήνα αργότερα, θα έχανε τη ζωή της στα 46 της χρόνια από πνιγμό έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Με βάση αυτά τα ντέμο της τραγουδίστριας, οι πρώην εταίροι της στην περιοδεία επεξεργάστηκαν το νέο άλμπουμ με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας Ο΄Ρίορνταν.

Σε ανακοίνωσή της, η μητέρα της Ντολόρες, η Αϊλίν Ο' Ρίορνταν, αντέδρασε στην είδηση αυτή: "Δεν βλέπω καλύτερο τρόπο να τιμηθεί η επέτειος του θανάτου της κόρης μου και να εξυμνηθεί η ζωή της από την είδηση της κυκλοφορίας του τελευταίου της δίσκου με το συγκρότημα".

Η Ντολόρες Ο' Ρίορνταν είχε ενταχθεί στους Cranberries το 1990, ένα χρόνο μετά την ίδρυση του συγκροτήματος. Οι ιρλανδοί ρόκερ ήταν πολύ δημοφιλείς τη δεκαετία του 1990 με τραγούδια όπως το "Zombie" που αναφερόταν στη βορειοϊρλανδική σύγκρουση, το οποίο κυκλοφόρησε το 1994.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης