Ο Καναδάς διώχνει ακόμη και τους Σαουδάραβες γιατρούς από τη χώρα

saudi-mds

Σύμφωνα με τις καναδικές υγειονομικές Αρχές, οι εκατοντάδες γιατροί από τη Σαουδική Αραβία έχουν περιθώριο να παραμείνουν στη χώρα έως το τέλος του Αυγούστου

Ο διπλωματικός πόλεμος μεταξύ Καναδά και Σαουδικής Αραβίας δεν άφησε ανεπηρέαστους ούτε τους Σαουδάραβες ιατρούς που εργάζονται στη χώρα της Βόρειας Αμερικής.

Σύμφωνα με τις καναδικές υγειονομικές Αρχές, οι εκατοντάδες γιατροί από τη Σαουδική Αραβία έχουν περιθώριο να παραμείνουν στη χώρα έως το τέλος του Αυγούστου, ενώ μετά πρέπει να πειστρέψουν στην πατρίδα τους.

Με αυτόν τον τρόπο βάζουν «φωτιά» στα νοσοκομεία του Καναδά, τα οποία έχουν μόνο τρεις εβδομάδες ώστε να αναπληρώσουν τα ξαφνικά κενά που δημιουργούνται στο προσωπικό τους.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Φίλη που έπιασε δούλεια σε μουσουλμάνο γιατρό

Της έδωσε εντολή να είναι καλυμμένη με ρούχα από πάνω μέχρι κάτω, να μην του μιλάει αν δεν της απευθύνει τον λόγο, δεν δεχόταν να περιθάλψει γυναίκες ασθενείς, απέφευγε τους χριστιανούς ασθενείς και περιεθαλπτε κυρίως μουσουλμανους, να έχει το κοράνι φορά παρτίδα στο γραφείο και μιλούσε συνέχεια στην γλώσσα του με χρήση αγγλικών μόνο όταν ήταν εξαιρετικά απαραίτητο. Το ίδιο πράγμα έχει συμβεί και με άλλους μουσουλμάνους γιατρούς. Έχουν κάνει κλίκα σε όλους τους τομείς. Δεν εντάσσονται άρα δεν έχουν και θέση στον δυτικο κόσμο. Στον αγύριστο.

veritas

δεν ειναι αυτοι ακραιοι ισλαμιστες,εσεις δεν ειστε μουσουλμανοι.τα πετροδολλαρια αλλωστε ειναι αρκετα για να βουλωνουν αρκετα στοματα.

Ούτε τα πετροδολλαρα δεν είναι δέλεαρ πια για την Δύση

Που βλέπει το Ισλάμ και τους βρωμοκαμηλιερηδες να σκάβουν τον λακο της. Ρε δρόμο όλοι. Τα αποθέματα τους δεν θα κρατήσουν για πάντα. Στο χέρι της δύσης είναι να τους ξαναστειλει στην έρημο όπου ανήκουν.

Φάκ νιούζ!

Δέν τούς διώχνει ο Καναδάς, η Σ. Αραβία τούς ανακαλεί! Μήν αντιστρέφετε καταστάσεις.

Αμφισβητιες

Οτι θέλεις λες. Ανακαλα πολίτες καμιά χώρα? Σεισμό έχει ή πόλεμο? Διπλωμάτες ναι. Οι πολίτες εκδιώκοντε.

Φάκ νιούζ

1. Ανακαλεί καί όχι ανακαλα, 2. εκδιώκονται καί όχι εκδιώκοντε, 3. 'Αν ήσουν κι εσύ ενημερωμένος θά είχες διαβάσει σέ προηγούμενο άρθρο ότι δόθηκε ΔΙΑΤΑΓΗ (καλώς ή κακώς) από τήν Σ. Αραβία όλοι οι πολίτες της, ακόμη καί 16 000 φοιτητές νά εγκαταλείψουν τόν (φτωχό) Καναδά καί νά συνεχίσουν τίς σπουδές τους στίς ΗΠΑ μέ τά δίδακτρα όλα πληρωμένα από τήν πλούσια Χώρα τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Καλέ ξύπνησε ο Καναδός μπούλης κι άρχισε το μπουλινγκ. Καθήστε καλά αραβάκια γιατί θα το πει στη μαμά του και στο δάσκαλο. Και δε σας παίζει άλλο. Θα κάτσει δίπλα στον αλεξάκο και θα παίζουνε μαζί

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης