Γερμανία: Βρέθηκαν τα λιοντάρια, οι τίγρεις και το τζάγκουαρ που διέφυγαν από ζωολογικό κήπο

lions_1

Λήξη συναγερμού ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, καθώς εντοπίστηκαν τα πέντε άγρια ζώα που το έσκασαν από το ζωολογικό κήπο – Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τα αιλουροειδή αιχμαλωτίστηκαν

Στα χέρια των αρμόδιων αρχών βρίσκονται πλέον τα δύο λιοντάρια, οι δύο τίγρεις και το τζάγκουαρ που διέφυγαν από ζωολογικό κήπο στην πόλη Λούνεμπαχ, στη δυτική Γερμανία.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τα πέντε αιλουροειδή εντοπίστηκαν και αιχμαλωτίστηκαν. Ωστόσο, άγνωστο μέχρι στιγμής εάν τα άγρια ζώα βρέθηκαν στην περίμετρο ή το εξωτερικό του ζωολογικού κήπου.

Μετά τη διαφυγή, οι τοπικές αρχές είχαν καλέσει τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να ειδοποιήσουν σε περίπτωση που δουν κάποιο από τα ζώα.

Διέφυγαν μετά από καταστροφές που προκάλεσαν οι καταιγίδες


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ζώα διέφυγαν μετά από τις έντονες καταιγίδες των τελευταίων ημερών, που προκάλεσαν καταστροφές στο ζωολογικό κήπο Άιφελ – Ζου, έκτασης 300 στρεμμάτων που βρίσκονται περίπου 400 ζώα, 60 εξωτικά και εγχώρια είδη, μεταξύ των οποίων τίγρεις και λιοντάρια.

Ο ιδιωτικός ζωολογικός κήπος άνοιξε το 1972 και ανήκει στην οικογένεια Βάλποτ.

Το Λούνεμπαχ, μια κοινότητα περίπου 500 κατοίκων, βρίσκεται περίπου δέκα χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bridge_main01

Η κυβέρνηση κατηγορεί τον όμιλο Benetton και την θυγατρική εταιρεία Atlantia controls Autostrade Per Italia για τον θάνατο 39 ανθρώπων, όμως ένα σενάριο φέρνει στο προσκήνιο τις δραστηριότητες της ιταλικής Μαφίας, που είχε παρεισφρύσει στη βιομηχανία σκυροδέματος - Συγκλονιστικές φωτογραφίες δείχνουν την γέφυρα να κρέμεται από μία κλωστή λίγο καιρό πριν την κατάρρευση