Βρετανία: Η Γιούλια Σκριπάλ αρνείται βοήθεια από την πρεσβεία της Ρωσίας

gioylia

Με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι δεν επιθυμεί να δεχτεί την προσφορά υπηρεσιών της ρωσικής πρεσβείας στο Λονδίνο

Η Γιούλια Σκριπάλ δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να δεχτεί την προσφορά υπηρεσιών της ρωσικής πρεσβείας στο Λονδίνο, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που εξέδωσε εκ μέρους της σήμερα η βρετανική αστυνομία.

Η 33χρονη Γιούλια μαζί με τον πατέρα της Σεργκέι Σκριπάλ, Ρώσο πρώην διπλό πράκτορα, δηλητηριάστηκαν με νευροπαραλυτικό παράγοντα στην Βρετανία τον περασμένο μήνα.

Στην ανακοίνωση, η ίδια τονίζει ότι ο πατέρας της παραμένει σοβαρά άρρωστος και εξακολουθεί να υποφέρει από τις επιδράσεις του νευροπαραλυτικού παράγοντα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εναντίον τους.

"Έχω πρόσβαση σε φίλους και σε οικογένεια και έχω λάβει γνώση των συγκεκριμένων επαφών μου στη ρωσική πρεσβεία που ευγενικά μου προσέφεραν τη βοήθειά τους με κάθε δυνατό τρόπο", τόνισε η Γιούλια.

"Αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες τους, αλλά, αν αλλάξω τη γνώμη, ξέρω πως να επικοινωνήσω μαζί τους", σημείωσε.

Στα τέλη Μαρτίου το Λονδίνο έλαβε το αίτημα της Ρωσίας που ζητούσε να αποκτήσει προξενική πρόσβαση στη Γιούλια Σκριπάλ.

H Γιούλια που έλαβε εξιτήριο τη Δευτέρα από ένα νοσοκομείο στο Σάλσμπερι όπου νοσηλευόταν μαζί με τον πατέρα της, τόνισε ότι αντιμετωπίστηκε με "προφανή κλινική εμπειρία και με τόση ευγένεια".

Πρόσθεσε ότι δεν είναι ακόμη αρκετά δυνατή για να παραχωρήσει μια συνέντευξη σε μέσα ενημέρωσης και τόνισε ότι σχόλια που έκανε η ξαδέρφη της σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης δεν ήταν ούτε δικά της, ούτε του πατέρα της.

"Ευχαριστώ τη ξαδέρφη μου Βικτόρια για το ενδιαφέρον της για μας, αλλά ζητώ να μην με επισκεφτεί ή να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου επί του παρόντος", σημειώνει, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

zz

Καταρχάς κανένας δεν γνωρίζει ποιά μιλά εκ μέρους της , η δημοκρατική Βρετανία τι φοβάται και δεν επιτρέπει σε Ρώσσους διπλωμάτες να έρθουν σε επαφή μαζί της παρουσία πρακτόρων της Scotland Yard , στο κάτω κάτω Ρωσσίκη υπηκοότητα έχει η κοπέλα , ας δηλώσει παρουσία Ρώσσων διπλωματών ότι δεν θέλει την βοήθεια τους , κατά τα αλλά η Δύση έχει την καλύτερη δημοκρατία .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20261261

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του CDU Φρίντριχ Μερτς, επιχειρηματίας στο επάγγελμα, έχει εισοδήματα περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ μεικτά το χρόνο – Δηλώνει ότι ανήκει στο ανώτερο κομμάτι της μεσαίας τάξης