Τι συμβαίνει με τον γαμπρό του Τραμπ;Για ποιο λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος αφήνει εκτός των καθημερινών του καθηκόντων τον σύζυγο της αγαπημένης του κόρης, Ιβάνκα;Αλλά και τι συμβαίνει με την γοητευτική διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο,Χόουπ Χικς,η οποία παραδέχθηκε ότι είπε ψέμματα στην διάρκεια της κατάθεσής της στον στο Κογκρέσο για τα όσα συμβαίνουν στον Λευκό Οίκο;Μόνο για τις σχέσεις της Ρωσίας με τις ΗΠΑ είπε την αλήθεια η γοητευτική Χόουπ, όπως τόνισε.
Ο γαμπρός του Τραμπ εκτός των μυστικών συνεδριάσεων στον Λευκό Οίκο
Ο γαμπρός του Αμερικανού προέδρου,Ντόναλντ Τραμπ δεν συμμετέχει πλέον στο καθημερινό προεδρικό μπρίφινγκ.Ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να επιβάλει μεγαλύτερη πειθαρχία στο ποιος θα έχει πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες, σύμφωνα με δύο Αμερικανούς αξιωματούχους, ή μήπως το θέμα σχετίζεται με τα όσα αποκάλυψε η εφημερίδα Washington Post;Η εφημερίδα δημοσίευσε μια έκθεση- βόμβα, σύμφωνα με την οποία ο Κούσνερ είχε «πάρε- δώσε» με 4 ξένες χώρες.
Λίγες ώρες αργότερα, το CNN ανέφερε ότι ο ειδικός σύμβουλος Ρόμπερ Μούλερ υπέβαλε ερωτήσεις σχετικά με τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Tραμπ με τη Ρωσία πριν από την εκστρατεία του προέδρου, μια πιθανώς σημαντική εξέλιξη στην έρευνα.
Και μόνο η ιδέα ότι ξένες χώρες, όπως το Μεξικό, το Ισραήλ, η Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είχαν συνομιλίες με τον γαμπρό του Τραμπ σε μια προσπάθεια χειραγώγησής του,είναι επίσης πρόβλημα, σύμφωνα με πρώην και νυν αξιωματούχους των ΗΠΑ.Εξάλλου, η οπτική ενός ανώτερου προεδρικού συμβούλου που καθόταν με ηγέτες οι οποίοι έχουν αναφερθεί δημοσίως ότι προσπάθησαν να τον χειραγωγήσουν,θα αποδυνάμωνε τη δύναμή του.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες των αμερικανικών ΜΜΕ, αποφασίστηκε η υποβάθμισή του από τον «κλειστό κύκλο» του προέδρου, καθώς δεν θα έχει πλέον πρόσβαση σε συγκεκριμένες απόρρητες πληροφορίες ασφαλείας και ευαίσθητα έγγραφα. Ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα επισήμως, όμως οι αναφορές σε ΜΜΕ όπως το Politico και ο Guardian αναφέρουν ότι ο Κούσνερ θεωρείται «εύκολος στόχος» για αξιωματούχους ξένων χωρών.