Ως «η φωνή του έθνους» αποκαλείται εδώ και λίγες ώρες η Μπρέντα από το Μπρίστολ, η οποία διατύπωσε με τον πιο γλαφυρό τρόπο την αντίδραση των Βρετανών στην αιφνιδιαστική ανακοίνωση της Τερέζα Μέι για εκλογές στις 8 Ιουνίου.
Την Μπρέντα συνάντησε δημοσιογράφος του BBC έξω από το σπίτι της με την ερώτηση να είναι «πώς αισθάνεστε για τις εκλογές της 8ης Ιουνίου;». «Μου κάνετε πλάκα, όχι ξανά εκλογές. Για όνομα του Θεού, ειλικρινά δεν μπορώ να το αντέξω αυτό. Υπάρχει πολύ πολιτική αυτή τη στιγμή, γιατί πρέπει να πάει σε εκλογές;» ήταν η άμεση αντίδραση της ηλικιωμένης γυναίκας.
«Αρκετά με την πολιτική σε αυτή τη χώρα, οι πολιτικοί μας λένε αυτό και το άλλο και τώρα μας στέλνουν στις κάλπες τον Ιούνιο, ειλικρινά όχι πια» κατέληξε στο ξέσπασμά της.
Κλείσιμο
Το ξέσπασμα της Μπρέντα προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter με αρκετούς χρήστες να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και την ανησυχία τους για το πού πηγαίνουν τα πράγματα στη Βρετανία.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.