Η Βρετανία αντιμετωπίζει μία περίοδο σημαντικών αλλαγών μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα χρειασθεί να διαμορφώσει έναν νέο ρόλο στον κόσμο, διαπίστωσε από το βήμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.
Το Λονδίνο, που κατά την Μέι, επιδιώκει μία «ολοκληρωμένη και φιλόδοξη» εμπορική συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ενωση όταν θα εγκαταλείψει το κλαμπ, θα οικοδομήσει έναν νέο ηγετικό ρόλο ως ισχυρός υποστηρικτής του επιχειρείν, των ελεύθερων αγορών και του ελευθέρου εμπορίου μετά το Brexit.
«Ας μην υποτιμάμε τις διαστάσεις αυτής της απόφασης. Η Βρετανία πρέπει να περάσει μία περίοδο σημαντικών αλλαγών, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περάσουμε από μία σκληρή διαπραγμάτευση και να διαμορφώσουμε έναν νέο ρόλο για τον εαυτό μας στον κόσμο, σημαίνει να δεχθούμε ότι ο δρόμος μπροστά μας θα είναι αβέβαιος μερικές φορές», προειδοποίησε η βρετανίδα πρωθυπουργός, γνωστοποιώντας ότι το Λονδίνο έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες για μελλοντικές εμπορικές σχέσεις με χώρες όπως η Νέα Ζηλανδία, η Αυστραλία και η Ινδία.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.