Μακελειό στο Ορλάντο: Θυσιάστηκε για να σώσει το γιο της

Μακελειό στο Ορλάντο: Θυσιάστηκε για να σώσει το γιο της

Διαβάστε την συγκινητική ιστορία της 49χρονης Brenda Lee Marquez McCool, μητέρας 11 παιδιών, που μπήκε μπροστά στο όπλο του δολοφόνου για να μην χτυπήσει το γιο της

Μακελειό στο Ορλάντο: Θυσιάστηκε για να σώσει το γιο της
Η 49χρονη Brenda Lee Marquez McCool νίκησε δύο φορές τον καρκίνο, αλλά έπεσε νεκρή από τις σφαίρες του μακελάρη Ομάρ Ματίν την περασμένη Κυριακή στο νυχτερινό κλαμπ Pulse, στο Ορλάντο της Φλόριντα. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα 11 παιδιών, είχε πρόσφατα μετακομίσει από την Καλιφόρνια στο Ορλάντο για να βρίσκεται κοντά στα μικρότερα παιδιά της.

Η McCool, όπως αποκάλυψε συγγενικό της πρόσωπο στον αμερικανικό Τύπο, ήταν μια καλή μητέρα που αγαπούσε τα παιδιά της και το βράδυ του μακελειού είχε συνοδεύσει στο γκέι κλαμπ τον 21χρονο ομοφυλόφιλο γιο της, Isaiah Henderson, τον οποίο στήριζε στις επιλογές του. Την στιγμή που εισέβαλε στο Pulse ο 29χρονος Ομάρ Ματίν και άρχισε να σπέρνει τον θάνατο πυροβολώντας αδιακρίτως τους θαμώνες η 49χρονη μητέρα χόρευε σάλσα με τον γιο της.

Κλείσιμο
Όταν είδε τον μακελάρη να έχει στρέψει το όπλο του εναντίον τους φώναξε στον γιο της να πέσει κάτω και έβαλε μπροστά του το σώμα της σαν ασπίδα για να τον προστατεύσει. Όπως αποκάλυψε η συγγενής της Ada Pressley, η οικογένεια μέχρι αργά την Δευτέρα έλπιζε να είναι η 49χρονη στο νοσοκομείο ανάμεσα στους τραυματίες, δυστυχώς όμως οι ελπίδες των συγγενών της διαψεύστηκαν όταν έμαθαν ότι η McCool είχε πέσει νεκρή επί τόπου από δύο σφαίρες του αδίστακτου μακελάρη.

Ο 21χρονος γιος της μέσα στο χάος που επικρατούσε στο νυχτερινό κλαμπ όταν έφθασε στο σημείο η αστυνομία έχασε από τα μάτια του την μητέρα του. Μία ημέρα μετά το αιματηρό γεγονός ο Isaiah Henderson έγραψε στο Facebook: «Μαμά σ' αγαπώ». Ειρωνεία της τύχης είναι ότι δύο ώρες πριν το μακελειό η άτυχη γυναίκα είχε ανεβάσει φωτογραφίες στην σελίδα της στο Facebook που την έδειχναν να χορεύει σάλσα με μια φίλη της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης