Τραγωδία στη Ρωσία: Είναι αυτή η συνομιλία του αεροσκάφους με τον πύργο ελέγχου;

Τραγωδία στη Ρωσία: Είναι αυτή η συνομιλία του αεροσκάφους με τον πύργο ελέγχου;

Στο υλικό ακούγονται συνομιλίες πιλότου με πύργο ελέγχου

Ενα βίντεο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου την τελευταία ώρα στο οποίο φέρονται να ακούγονται οι τελευταίες συνομιλίες του πιλότου του αεροσκάφους που κατέπεσε στη Ρωσία με τον πύργο ελέγχου. Η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιωθεί.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Dimitrios (HAF)

Αληθινό το video και έκδηλη η αγωνία του Κύπριου πιλότου για τον καιρό. Ανησυχία - Αγχος. Ρωτάει και ξαναρωτάει. Μετά αναλαμβάνει επικοινωνία ο co-pilot ??? . Ελληνας μοιάζει και αυτός . Η τελεταία λέξη του co-Pilot " by by" και όλα τελειώνουν εκεί. ....Ο καιρός όμως δεν ρίχνει αεροπλάνα σαν και αυτό στα 300 μέτρα.

PIC

Το αεροπλάνο συνετρίβη όταν έκανε abort για δεύτερη φορά. Ακριβώς πριν η πτήση της Αεροφλοτ από Μόσχα μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες προσγειώθηκε στο Κραζνοντάρ. Εαν δεν έχεις προσγειωθεί σε αεροδρόμιο της πρωην ΕΣΣΔ βράδυ και με κακοκαιρία καλό είναι να μην εκφέρεις γνώμη για το εαν ρίχνει ή όχι αεροπλάνα σε συνδιασμό με τις αποφάσεις του PIC που έχει την ευθύνη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

TRUMP-ISRAEL

Σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές, αυτό το ποσό ισοδυναμεί με τα επιδόματα που καταβλήθηκαν το 2018 από την Παλαιστινιακή Αρχή σε «φυλακισμένους τρομοκράτες, στις οικογένειές τους και σε πρώην κρατουμένους»

2
Dze1psmXgAEycAG

Θα οικοδομηθούν στα νότια σύνορα των ΗΠΑ πριν από τις επόμενες προεδρικές εκλογές, χάρη στην κατάσταση «εθνικής έκτακτης ανάγκης» ο πολιτικός σύμβουλος του Λευκού Οίκους Στίβεν Μίλερ

2