Λονδίνο: Τέσσερα αγόρια 13 και 14 ετών ύποπτοι για τη δολοφονία 52χρονου
Ο άνδρας δέχτηκε αρκετές μαχαιριές και οι γείτονες άκουσαν φασαρία στο σπίτι του γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι, προηγήθηκε τσακωμός προτού ξεψυχήσει
Τέσσερα αγόρια, 13 και 14 ετών, συνελήφθησαν από τις βρετανικές αρχές ως ύποπτοι για την δολοφονία ενός 52χρονου άνδρα στο Ένφιλντ του Λονδίνου, σύμφωνα με το BBC. Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε χτες από την αστυνομία στο σπίτι του, στο Edmonton.
Όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο, ο άνδρας δέχτηκε αρκετές μαχαιριές και, σύμφωνα με επίσημες πηγές, οι γείτονες άκουσαν φασαρία στο σπίτι του γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι, προηγήθηκε τσακωμός προτού ξεψυχήσει. Η ταυτότητά του άτυχου άνδρα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.