Ουκρανία: Βρέθηκαν 186 σοροί από την μοιραία πτήση

Ουκρανία: Βρέθηκαν 186 σοροί από την μοιραία πτήση

Έχουν ελεγχθεί 18 τετραγωνικά χλμ. στον τόπο της συντριβής του Boeing - Άγνωστο το πού βρίσκονται τα μαύρα κουτιά


Ουκρανία: Βρέθηκαν 186 σοροί από την μοιραία πτήση
Συνεργεία από το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ουκρανίας έχουν εξερευνήσει 18 από τα 25 τετραγωνικά χιλιόμετρα της περιοχής όπου συνετρίβη το μαλαισιανό αεροσκάφος και έχουν εντοπίσει έως στιγμής 186 πτώματα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Αντρίι Λισένκο.

"Στις 7.00 π.μ. της 19ης Ιουλίου, βρέθηκαν 186 πτώματα. Η περιοχή που πρέπει να ελεγχθεί είναι 25 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Δεκαοκτώ τετραγωνικά χιλιόμετρα έχουν ήδη ελεγχθεί", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.

"Οι μαχητές έχουν επιτρέψει την είσοδο στους εργάτες του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων, αλλά δεν τους επιτρέπουν να πάρουν οτιδήποτε από την περιοχή. Οι μαχητές απομακρύνουν ό,τι έχει βρεθεί", είπε.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πού βρίσκονται τα μαύρα κουτιά

Κλείσιμο
Εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ουκρανίας τόνισε επίσης πως τα μαύρα κουτιά του μαλαισιανού αεροπλάνου που συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία δεν έχουν παραδοθεί στο Κίεβο και πως δεν έχει καμία πληροφορία για αυτά.

Επαναλαμβάνοντας τη θέση του Κιέβου ότι μια εκεχειρία μπορεί να συμφωνηθεί αν οι αντάρτες καταθέσουν τα όπλα, παραδώσουν τον έλεγχο των συνόρων και επιτρέψουν σε διεθνείς παρατηρητές να εκτιμήσουν την κατάσταση, ο Αντρίι Λισένκο είπε σε συνέντευξη Τύπου: "Δεν έχουμε καμία πληροφορία για τα μαύρα κουτιά. Ούτε ένα από αυτά δεν έχει παραδοθεί στην ουκρανική πλευρά".

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης