Τον εντοπισμό στη Χεβρώνα των σορών των τριών νεαρών που αγνοούνταν από τις 12 Ιουνίου ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ισραηλινός στρατός.
Πρόκειται για τους 16χρονους Γκιλ-Αντ Σαέρ και Ναφτάλι Φρενκέλ και τον 19χρονο Εγιάλ Γιφρά.
Σύμφωνα με το Al Jazeera μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται να συγκληθεί το ισραηλινο υπουργικό συμβούλιο.
Η εξαφάνιση των τριών νεαρών αποτέλεσε νέα εστία έντασης ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστινίους με το Τελ Αβίβ να υποστηρίζει ότι οι νεαροί έπεσαν θύματα απαγωγής από τη Χαμάς στη Δυτική Όχθη.
Για να «απαντήσει», μάλιστα, το ισραηλινό κράτος προχώρησε σε μαζικές επιχειρήσεις στη Δυτική Όχθη συλλαμβάνοντας περισσότερα από 200 άτομα.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.