Τρεις νεαροί Ισραηλινοί αγνοούνται στη Δυτική Όχθη

Τρεις νεαροί Ισραηλινοί αγνοούνται στη Δυτική Όχθη

Οι τρεις νεαροί ενδέχεται να έχουν απαχθεί από Παλαιστίνιους - Ο ισραηλινός στρατός δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα τους

Τρεις νεαροί Ισραηλινοί αγνοούνται στη Δυτική Όχθη
Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοούνται τρεις νεαροί Ισραηλινοί που βρίσκονταν κοντά στον εβραϊκό οικισμό Γκους Ετζιόν στη Δυτική Όχθη, όπως ανέφερε ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, οι τρεις νεαροί ενδέχεται να έχουν απαχθεί από Παλαιστίνιους.

Εκπρόσωπος του στρατού αρκέστηκε να πει ότι διεξάγονται ευρείες επιχειρήσεις για την αναζήτησή τους γύρω από την Χεβρώνα, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Κλείσιμο
Ο ισραηλινός στρατός δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των νεαρών Ισραηλινών. Πάντως η εφημερίδα Haaretz αναφέρει ότι οι δύο είναι 16 ετών και ο τρίτος 19 ετών. Από την πλευρά του το ισραηλινό στρατιωτικό ραδιόφωνο μετέδωσε ότι οι τρεις έφηβοι, που σπούδαζαν σε μια γεσίβα (ταλμουδική σχολή) στον εβραϊκό οικισμό Γκους Ετζιόν κοντά στη Βηθλεέμ εξαφανίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης κοντά σε σταθμό λεωφορείων την ώρα που επέστρεφαν στην Ιερουσαλήμ.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι θεωρεί υπεύθυνη για την τύχη τους την Παλαιστινιακή Αρχή.

Ο κ. Νετανιάχου συγκάλεσε σύσκεψη για το θέμα στο Τελ Αβίβ, στην οποία πήραν μέρος ο υπουργός Άμυνας Μοσέ Γιαλόν, ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού Μπένι Γκαντζ και αξιωματούχοι της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας Σιν Μπετ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης