Για τα... μάτια του κόσμου το πάρτι στη Μισέλ

Για τα... μάτια του κόσμου το πάρτι στη Μισέλ

Κοντά το διαζύγιο, γράφουν αμερικανικά ΜΜΕ

Για τα... μάτια του κόσμου το πάρτι στη Μισέλ
"Χρόνια Πολλά. Σ΄ ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις", έγραψε στο Twitter ο αμερικανός πρόεδρος για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη γυναίκα και μητέρα των δύο παιδιών που ετοιμάζεται να τον εγκαταλείψει, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, μόλις ολοκληρωθεί η δεύτερη προεδρική του θητεία στο Λευκό Οίκο, αφού δεν μπορεί να ανεχτεί τις ερωτικές αταξίες του.

Ο Ομπάμα έπλεξε το εγκώμιο στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ που έκλεισε μισό αιώνα ζωής. Κάτω από τα συγκινητικά του λόγια για την σύζυγό του, προώθησε στο λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία με την "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ την οποία αγκαλιάζει σφιχτά.

Κλείσιμο
Για πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, οι αγκαλιές και τα φιλιά του προεδρικού ζεύγους στο μεγάλο πάρτι που δόθηκε το Σάββατο προς τιμήν της "πρώτης κυρίας" των ΗΠΑ για τα 50ά γενέθλιά της στο Λευκό Οίκο ήταν μία κίνηση για να θολώσει τα νερά σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες για τίτλους τέλους στο γάμο τους.

Ο Λευκός Οίκος δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες για τη γιορτή, ωστόσο, δημοσιογράφοι που παραβρέθηκαν στο γενέθλιο πάρτι, σημείωσαν ότι, η πιο συγκινητική ομιλία για την Μισέλ ήταν αυτή του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος μίλησε για τη γυναίκα που γνώρισε και ερωτεύτηκε. Το πάρτι των γενεθλίων κράτησε μέχρι τις 2 το πρωί.

Αφότου διέρρευσαν οι φήμες περί επικείμενου διαζυγίου του ζευγαριού, η δημοτικότητα της Μισέλ άρχισε να ενισχύεται. Σήμερα η λαοφιλία της αγγίζει το 65%, δηλαδή 20 μονάδες περισσότερες από εκείνην του συζύγου της.

Στο μεγάλο πάρτυ που διοργανώθηκε για τα γενέθλια της Μισέλ Ομπάμα, τον μουσικό τόνο έδωσε η ντίβα της ποπ, Μπιγιονσέ. Η Μπιγιονσέ, μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους, ευχήθηκαν στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ "Happy Birthday". Η τραγουδίστρια της ποπ έκλεψε την παράσταση φορώντας ένα εντυπωσιακό και σέξι φόρεμα και διασκέδασε μέχρι το πρωί τους παρευρισκόμενους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης