Ο Ντένις Ρόντμαν τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Ντένις Ρόντμαν τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Αφιέρωσε αγώνα μπάσκετ στον 31χρονο ηγέτη της Βορείου Κορέας – Δείτε βίντεο με τις μελωδικές ευχές του πρώην μπασκετμπολίστα

Ο Ντένις Ρόντμαν τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Δήλωσε ότι δε δίνει… δεκάρα για την πολιτική του Κιμ Γιονγκ Ουν, έδειξε απόλυτη αδιαφορία σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και εξέφρασε τη βαθιά πίστη του στη φιλία του με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας.

Ο Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας, Ντένις Ρόντμαν, όμως, δεν περιορίστηκε στα λόγια, αλλά προχώρησε σε πράξεις για να αποδείξει τη «γνήσια φιλία» που τον συνδέει με τον βορειοκορεάτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

Κλείσιμο

Κατά τη διάρκεια της τέταρτης επίσκεψής του στη χώρα, ο Ρόντμαν δε δίστασε να τραγουδήσει για τα 31 γενέθλια του ηγέτη της χώρας, στο γήπεδο της Πιονγιάνγκ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι βέβαια δε θα είχαν άλλη επιλογή από το να χειροκροτήσουν θερμά.

Πήρε το μικρόφωνο, λοιπόν, και με κάπως μπάσα φωνή τραγούδησε το «Happy Birthday», αλά… Μέριλιν Μονρόε, την ώρα που ομάδα Αμερικανών πρώην παικτών του μπάσκετ ετοιμαζόταν για έναν φιλικό αγώνα με ομάδα Κορεατών.

Μόλις ολοκλήρωσε προχώρησε σε υπόκλιση, ενώ αφιέρωσε και τον αγώνα στον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος τον παρακολουθούσε μαζί με τη σύζυγό του και αξιωματούχους της κυβέρνησης, από ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης