Οι συμμετέχοντες στη διάσκεψη για την οικονομική ανάκαμψη της Ουκρανίας, που διεξάγεται στη Ρώμη, υποσχέθηκαν περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ για να βοηθήσουν τη χώρα που μαστίζεται από τον πόλεμο, δήλωσε σήμερα η ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.
«Πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα που πετύχαμε σήμερα μαζί - έθνη, διεθνείς οργανισμοί, χρηματοπιστωτικοί θεσμοί, τοπικές αρχές, ο επιχειρηματικός τομέας και η κοινωνία των πολιτών», δήλωσε η Μελόνι στην εναρκτήρια ομιλία της στη διάσκεψη.
«Μαζί, στη σημερινή διάσκεψη, έχουμε αναλάβει δεσμεύσεις οι οποίες ανέρχονται συνολικά σε περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.