«Εξοντώσαμε δεκάδες χιλιάδες τρομοκράτες. Σκοτώσαμε τους ηγέτες των δολοφόνων Ντείφ, Χανίγια και Γιαχία Σινουάρ και πιθανότατα τον Μοχάμεντ Σινουάρ» είπε ο Νετανιάχου.
Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες το σαουδαραβικό κανάλι Al-Hadath είχε μεταδώσει ότι ο μικρότερος αδελφός του Γιαχία Σινουάρ εντοπίστηκε νεκρός σε τούνελ μετά από ισραηλινή επίθεση στο ευρωπαϊκό νοσοκομείο στη Χαν Γιουνίς.
Τότε το υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης που ελέγχεται από τη Χαμάς είχε κάνει λόγο για 28 νεκρούς και περισσότερους από 50 τραυματίες από την ισραηλινή επίθεση.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.