Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα ιρακινής καταγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έπεσε στη θάλασσα τη νύχτα της Πέμπτης 6 Μαρτίου, ενώ ταξίδευε με πλοίο που είχε προορισμό τη χώρα μας.
Το πλήρωμα του πλοίου σήμανε συναγερμό όταν αυτό έπλεε σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Μπαρλέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες της la repubblica, ο άνδρας φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα από την πρύμνη του πλοίου «Αριάδνη» και είχε αναχωρήσει από την Ανκόνα με προορισμό την Πάτρα. Το περιστατικό ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως το πλήρωμα.
Άμεσα ενημερώθηκε το επιχειρησιακό κέντρο της Ακτοφυλακής του Μπάρι, το οποίο έδωσε εντολή για την έναρξη ερευνών. Στην επιχείρηση συνέδραμε και αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο πραγματοποίησε εναέρια αναγνώριση της θαλάσσιας περιοχής όπου επικεντρώνονται οι έρευνες.
Με την PrimaDonna Aromatic της De’Longhi απολαμβάνουμε το ζεστό ή κρύο ρόφημά μας στο χώρο μας, από τον κόκκο στο φλιτζάνι, όπως ακριβώς θα το κάναμε στα πιο premium café του κόσμου
Σε μια λαμπερή τελετή στα «Sponsorship Awards 2025» η bwin έλαμψε με τα έξι βραβεία που κατέκτησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τον σημαντικό της ρόλο και στον αθλητικό χώρο.