Στην Ουκρανία στέλνει ο Τραμπ τον υπουργό Οικονομικών
Σε συνέντευξή του τη Δευτέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ έλεγε ότι ο πόλεμος και η στήριξη στην Ουκρανία δεν θα είναι πλέον χωρίς ανάλογο αντίτιμο ενώ αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει να λάβει για ποσό 500 δισ. δολαρίων ανάλογη ποσότητα σπάνιων γαιών από την Ουκρανία.
Στην Ουκρανία ανακοίνωσε πως στέλνει άμεσα τον υπουργό Οικονομικών του ο Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Τραμπ επανέλαβε πως ο πόλεμος πρέπει και θα τελειώσει ενώ υπογράμμισε πως οι ΗΠΑ δαπανούν δισεκατομμύρια έχοντας να επιδείξουν ελάχιστα αποτελέσματα.
Δείτε την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ:
Μόλις χθες ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News πως πλέον, επί της δικής του προεδρίας, ο πόλεμος και η στήριξη στην Ουκρανία δεν θα είναι χωρίς ανάλογο αντίτιμο και αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει να λάβει για το ποσό των 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων ανάλογη ποσότητα σπάνιων γαιώ από την Ουκρανία.
Δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση αναφορικά με την ημερομηνία που ο Σκοτ Μπέσεντ θα μεταβεί στο Κίεβο, αλλά είναι πλέον ξεκάθαρο πως για τον πρόεδρο των ΗΠΑ ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι πρωτίστως μία άκρως συμφέρουσα εμπορική συμφωνία.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.