Περιοδεία του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών σε Νότια Κορέα, Ιαπωνία και Γαλλία
Οι προκλήσεις σε Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Ασία στην ατζέντα του Μπλίνκεν
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν θα επισκεφθεί διαδοχικά τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και τη Γαλλία το επόμενο πενθήμερο (4-9 Ιανουαρίου), όπως ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα επισκεφθεί τη Σεούλ εν μέσω πολιτικής κρίσης στη Νότια Κορέα, όπου οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εκτελέσουν το ένταλμα σύλληψης του έκπτωτου προέδρου Γιουν Σοκ-γελ σχετικά με την αποτυχημένη απόπειρα επιβολής στρατιωτικού νόμου στις 3 Δεκεμβρίου.
Ο Μπλίνκεν θα συναντηθεί με κορυφαίους αξιωματούχους της νοτιοκορεατικής κυβέρνησης, με τους οποίους θα συζητήσει «τρόπους ενίσχυσης των προσπαθειών για την προώθηση μιας ελεύθερης, ανοικτής και ευημερούσας περιοχής του Ινδοειρηνικού, καθώς και για τις τριμερείς επαφές με την Ιαπωνία», αναφέρει η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Στη Γαλλία, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών θα συζητήσει τις προκλήσεις σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη, αναφέρει η ανακοίνωση, εν μέσω των συνεχιζόμενων διπλωματικών προσπαθειών για την επίτευξη εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.