ΗΠΑ: Προειδοποιήσεις σε Ιράν για τις απειλές κατά του Τραμπ - «Παρακολουθούνται στενά εδώ και χρόνια»
Εάν συμβεί κάποια επίθεση εις βάρος του πρώην προέδρου η Τεχεράνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με σοβαρές συνέπειες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Σον Σαβετ
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε χθες ότι οι ΗΠΑ έχουν ιχνηλατήσει και παρακολουθούν στενά ιρανικές απειλές κατά του πρώην πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπεδώ και χρόνια και έχουν προειδοποιήσει για «σοβαρές συνέπειες» στην περίπτωση, που η Τεχεράνη επιτεθεί σε οποιονδήποτε Αμερικανό πολίτη.
«Το θεωρούμε αυτό, ένα ζήτημα εθνικής και εσωτερικής ασφάλειας ύψιστης προτεραιότητας και καταδικάζουμε δυναμικά το Ιράν γι’ αυτές τις θρασύτατες απειλές.
Στην περίπτωση, που το Ιράν επιτεθεί σε οποιονδήποτε από τους πολίτες μας, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που εξακολουθούν να υπηρετούν τις ΗΠΑ ή όσους έχουν προηγούμενη θητεία, το Ιράν θα βρεθεί αντιμέτωπο με σοβαρές συνέπειες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Σον Σαβετ.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;