Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έπληξε σήμερα περισσότερους από 280 στόχους της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, απ’ όπου η ισλαμιστική οργάνωση εκτοξεύει ρουκέτες προς το έδαφος του Ισραήλ.
Αφού εκτοξεύτηκαν «πολλά βλήματα» από τον Λίβανο «από την τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ» ο στρατός «έπληξε τους εκτοξευτήρες που χρησιμοποιούνται» για αυτές τις επιθέσεις καθώς «και άλλους τρομοκρατικούς στόχους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Συνολικά, επλήγησαν «περισσότεροι από 280 τρομοκρατικοί στόχοι της Χεζμπολάχ», σύμφωνα με τον στρατό.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.