Ρωσία: Γάλλος ερευνητής δήλωσε ένοχος για συγκέντρωση στρατιωτικών πληροφοριών, λέει η Μόσχα
Ο 47χρονος Λοράν Βινατιέ αντιμετωπίζει έως και πενταετή ποινή φυλάκισης
Ο Γάλλος ερευνητής Λοράν Βινατιέ, ο οποίος κατηγορείται ότι δεν εγγράφηκε ως ξένος πράκτορας ενώ συγκέντρωνε πληροφορίες για τον ρωσικό στρατό, δήλωσε ένοχος, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή.
Ο 47χρονος Βινατιέ αντιμετωπίζει έως και πενταετή ποινή φυλάκισης.
Τέθηκε σε προσωρινή κράτηση μέχρι τις 5 Αυγούστου που θα γίνει η δίκη του παρά το αίτημα για την απελευθέρωσή του που υπέβαλε η γαλλική πρεσβεία.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.