Πλάνα από το ατύχημα στις κυλιόμενες σκάλες στο μετρό της Σμύρνης, στο οποίο τραυματίστηκαν 11 άνθρωποι, ήρθαν στη δημοσιότητα.
Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στην κυλιόμενη σκάλα στην έξοδο από το σταθμό του μετρό Üçyol στην περιοχή Konak.
Η κυλιόμενη σκάλα άρχισε ξαφνικά να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση ενώ αρκετοί πολίτες ήταν πάνω. Στα πλάνα της κάμερας ασφαλείας φάνηκε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις σκάλες έχασαν την ισορροπία τους και έπεσαν.
Οι γύρω έσπευσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες. Σύμφωνα με το trthaber, 11 ελαφρά τραυματισμένοι πολίτες μεταφέρθηκαν στα γύρω νοσοκομεία από ιατρικές ομάδες για τις πρώτες βοήθειες. Οι τραυματίες πήραν εξιτήριο μετά τη νοσηλεία τους στο νοσοκομείο.
Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται. Αντίστοιχο ατύχημα σημειώθηκε στον ίδιο σταθμό τον περασμένο Δεκέμβριο και τραυματίστηκαν 5 άτομα.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.