Το τουρκικό ελικοπτεροφόρο Anadolu συμμετείχε για πρώτη φορά από την ένταξή του στον τουρκικό στόλο σε άσκηση του ΝΑΤΟ.
Η Neptune Strike 24.1 διεξήχθη στα διεθνή ύδατα του Ιονίου.
Σε ανάρτησή του το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι μετείχαν τρία σκάφη το Anadolu, το Salihreis και το Büyükada, τα οποία πραγματοποίησαν άσκηση στο Ιόνιο Πέλαγος την Παρασκευή 26 Απριλίου.
Η άσκηση Neptune Strike 24-1 διαρκεί από τις 26 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου με τη συμμετοχή 11 μελών του ΝΑΤΟ.
Μέρος άσκησης αποτελεί η κοινή απόβαση Ισπανών και Τούρκων πεζοναυτών σε ευρωπαϊκή ακτή.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.