Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Τρίτη ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο Σουνάκ τόνισε μεταξύ άλλων στον Νετανιάχου ότι η κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή δεν είναι προς το συμφέρον κανενός. Σημειώνεται ότι η Βρετανία βοήθησε το Ισραήλ να αποκρούσει την αεροπορική επίθεση από το Ιράν τη νύχτα του Σαββάτου.
«Υπογράμμισε ότι η σημαντική κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον κανενός και θα βαθύνει μόνο την ανασφάλεια στη Μέση Ανατολή. Είναι μία στιγμή για να επικρατήσει ψυχραιμία» ανέφερε το γραφείο του Σουνάκ σε μια ανάγνωση της κλήσης.
Εκπρόσωπος του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού επιβεβαίωσε ότι οι δύο ηγέτες μίλησαν και δήλωσε ότι ο Νετανιάχου ευχαρίστησε τον Σουνάκ για την υποστήριξή του Ισραήλ.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.