Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Ιερουσαλήμ ζητώντας την απελευθέρωση των περίπου ομήρων που εξακολουθούν να κρατούνται στη Γάζα έπειτα από έξι μήνες πολέμου του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς.
Συνομιλίες για να εξασφαλιστεί άλλη μια κατάπαυση του πυρός, που θα περιλάμβανε την απελευθέρωση δεκάδων άλλων από τους εναπομείναντες ομήρους, συνεχίστηκαν σήμερα στην Αίγυπτο. Όμως μερικές οικογένειες ομήρων ανησυχούν, καθώς προηγούμενοι γύροι διαπραγματεύσεων δεν έφεραν αποτέλεσμα.
«Ο κόσμος πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του και να τους πάρουμε πίσω» τόνισε η Μιχάλ Ναχσόν, 39 ετών, η οποία έφθασε από το ΤΕλ Αβίβ για να διαδηλώσει έξω από την Κνεσέτ, το ισραηλινό κοινοβούλιο. «Είναι πάνω από την πολιτική. Είναι πάνω από τη θρησκεία, είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα και αυτό ήρθαμε να φωνάξουμε σήμερα» πρόσθεσε.
Ειδήσεις σήμερα:
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα