Ζάκυνθος: Χρήματα αντί στεφάνων ζητούσε στην κηδεία του άντρα της η 49χρονη που κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της

Ζάκυνθος: Χρήματα αντί στεφάνων ζητούσε στην κηδεία του άντρα της η 49χρονη που κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της

Ο πατέρας των παιδιών, έδωσε πριν από λίγες ημέρες τέλος στη ζωή του - «Σας παρακαλώ όποιος θέλει αντί για στεφάνι να αφήσει κάτι για τα παιδιά μου» είχε γράψει σε ανάρτησή της

kakopoihsh-arthrou
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου μετά τη φρικτή αποκάλυψη ότι μία μητέρα κακοποιούσε τα δύο ανήλικα παιδιά της επί τρία ολόκληρα χρόνια.

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στη θετή μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, έπειτα από καταγγελίες που έκαναν οι γείτονες ερευνώντας την υπόθεση την ώρα μάλιστα που ο πατέρας των παιδιών, έδωσε πριν από λίγες ημέρες τέλος στη ζωή του όταν αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό του όπλο.

Λίγα 24ωρα μετά την αυτοχειρία του 49χρονου πατέρα η μητέρα που όπως αποκαλύπτεται κακοποιούσε τα παιδιά τα οποία είχαν υιοθετήσει, λίγο πριν την κηδεία του άνδρα της, έκανε αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο facebook ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να δώσουν χρήματα αντί στεφάνων. «Σας παρακαλώ όποιος θέλει αντί για στεφάνι να αφήσει κάτι για τα παιδιά μου» ήταν αυτά που είχε αναρτήσει.
zakynthos-anartisi
Κλείσιμο

Μερικές ημέρες από τον θάνατο του πατέρα τους τα ανήλικα παιδιά ηλικίας 12 και 9 ετών αντίστοιχα θα έφευγαν από το σπίτι ζητώντας βοήθεια από γείτονες μιας και όπως είπαν η μητέρα τους τα κακοποιούσε. Η γυναίκα στην οποία προσέφυγαν για βοήθεια τα δύο παιδιά ενημέρωσε την αστυνομία και άμεσα συνελήφθη η 49χρονη μητέρα. Τα παιδιά στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Μετά από εξέταση των ιατρών διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης στο σώμα τους, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανέλαβε τη φροντίδα των δύο παιδιών με τη μητέρα να αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα. Έρευνα για το περιστατικό κακοποίησης πραγματοποιεί το Α.Τ. Αλυκών.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Το Grexit, το δείπνο με Βενιζέλο, ο «ποπ σταρ» Βαρουφάκης - Ευχήθηκα στον Τσίπρα να μην κερδίσει τις εκλογές

Ιταλία: Ferrari που έτρεχε με 200 κόπηκε στη μέση και έγινε παρανάλωμα του πυρός - Σκοτώθηκαν μοντέλο και dj

Βία κατά των γυναικών: Συναγερμός και άμεσα μέτρα μετά τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα - Οδηγίες για τις γυναίκες που απειλούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης