Πόλεμος στο Ισραήλ: Συμμεριζόμαστε τη θλίψη των οικογενειών των 21 νεκρών στρατιωτών, λέει ο στρατηγός Χαλεβί
«Αυτή τη δύσκολη μέρα, είναι σημαντικό να πούμε ότι πολεμάμε εδώ και 108 ημέρες και δεν ξεχνάμε την 7η Οκτωβρίου, δεν ξεχνάμε γιατί πήγαμε στον πόλεμο», δήλωσε ο Ισραηλινός στρατιωτικός αξιωματούχος
«Αν αυτό είναι κάποια παρηγοριά, θα ήθελα να γνωρίζουν οι οικογένειες, ότι έπεσαν σε μάχη κοντά στο συνοριακό φράχτη, κατά τη διάρκεια μιας αμυντικής επιχείρησης στη νεκρή ζώνη μεταξύ των ισραηλινών κοινοτήτων και της Γάζας. Πρόκειται για ένα έργο που έχει ως αποκλειστικό σκοπό να δημιουργήσει τις συνθήκες ασφαλείας για την ασφαλή επιστροφή των κατοίκων [των συνοριακών κοινοτήτων της Γάζας] στα σπίτια τους», πρόσθεσε ο Ισραηλινός αντιστράτηγος.
Ακόμη ο Χέρζι Χαλεβί δήλωσε ότι βρέθηκε στον τόπο όπου έχασαν τη ζωή τους οι 21 στρατιώτες και πρόσθεσε ότι συναντήθηκε με Ισραηλινούς διοικητές οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την αρχική έρευνα που έχει ξεκινήσει για το συμβάν.
«Όπως πάντα, θα ερευνήσουμε σε βάθος το περιστατικό και θα πάρουμε τα μαθήματα κατά τη διάρκεια της μάχης, ώστε να μην ξανασυμβεί τέτοιο περιστατικό», είπε ο Ισραηλινός στρατιωτικός αξιωματούχος. Επιπλέον προειδοποίησε ότι οι μάχες στη Γάζα θα είναι χρονοβόρες.
«Αυτή τη δύσκολη μέρα, είναι σημαντικό να πούμε ότι πολεμάμε εδώ και 108 ημέρες και δεν ξεχνάμε την 7η Οκτωβρίου, δεν ξεχνάμε γιατί πήγαμε στον πόλεμο», επεσήμανε. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι οι IDF το τελευταίο 24ωρο «επέκτειναν τις μάχες στη Χαν Γιουνίς ενώ συνέχισαν τις μάχες τους στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας».
«Σήμερα νιώθουμε το μεγάλο και οδυνηρό κόστος του πολέμου. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το ξεκάθαρο δικαίωμά μας να ζούμε εδώ με ασφάλεια», κατέληξε ο Χαλεβί.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.