Ένα από τα ηγετικά στελέχη της Χαμάς, ο Σαλέχ Αλ-Αρούρι, δήλωσε σήμερα, μιλώντας στο δίκτυο Al Jazeera, ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες ανταλλαγές Ισραηλινών ομήρων με Παλαιστίνιους κρατουμένους αν δεν τελειώσει ο πόλεμος στη Γάζα.
Σύμφωνα με το ηγετικό στέλεχος της Χαμάς, οι εναπομείναντες όμηροι είναι Ισραηλινοί στρατιώτες και πολίτες που υπηρετούσαν στον ισραηλινό στρατό.
Συνεχίζοντας, ο Αλ-Αρούρι διευκρίνισε ότι, για να απελευθερωθούν οι εναπομείναντες Ισραηλινοί όμηροι, θα πρέπει προηγουμένως να υπάρξει πλήρης κατάπαυση του πυρός και απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων κρατουμένων.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.