Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιες χώρες - μέλη της Συμμαχίας θα στείλουν δυνάμεις
Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι «εξουσιοδότησε την ανάπτυξη επιπλέον δυνάμεων για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κατάστασης» στο Κόσοβο. Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται πόσες επιπλέον δυνάμεις θα αναπτυχθούν, ούτε από ποιες χώρες-μέλη της Συμμαχίας.
Αιματηρές επιθέσεις που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή στο βόρειο Κόσοβο έχουν προκαλέσει διεθνείς ανησυχίες για κλιμάκωση της βίας στην ευαίσθητη περιοχή, με τo Kόσοβο και τη Σερβία να ανταλλάσσουν κατηγορίες για τα γεγονότα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;