Δικαστήριο της Τουρκίαςεξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Σουηδό - Δανό ακροδεξιό πολιτικό Ράσμους Παλουντάν.
Ο επικεφαλής του δανικού ακροδεξιού κόμματος Stram Kurs πραγματοποίησε συγκέντρωση και έκαψε αντίγραφο του Κορανίου μπροστά από την τουρκική πρεσβεία στη Στοκχόλμη στα τέλη Ιανουαρίου.
Το πρακτορείο Anadolu αναφέρει ότι ο Παλουντάν κατηγορείται για «δημόσια προσβολή των θρησκευτικών αξιών».
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η τουρκική Γενική Εισαγγελία προσέφυγε στο δικαστήριο ζητώντας τη σύλληψη του Παλουντάν ώστε να καταθέσει. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα.
Η δράση στην Τουρκική Πρεσβεία στη Στοκχόλμη έγινε στις 21 Ιανουαρίου με την έγκριση των σουηδικών αρχών
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.