Δικαστήριο της Τουρκίαςεξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Σουηδό - Δανό ακροδεξιό πολιτικό Ράσμους Παλουντάν.
Ο επικεφαλής του δανικού ακροδεξιού κόμματος Stram Kurs πραγματοποίησε συγκέντρωση και έκαψε αντίγραφο του Κορανίου μπροστά από την τουρκική πρεσβεία στη Στοκχόλμη στα τέλη Ιανουαρίου.
Το πρακτορείο Anadolu αναφέρει ότι ο Παλουντάν κατηγορείται για «δημόσια προσβολή των θρησκευτικών αξιών».
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η τουρκική Γενική Εισαγγελία προσέφυγε στο δικαστήριο ζητώντας τη σύλληψη του Παλουντάν ώστε να καταθέσει. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα.
Η δράση στην Τουρκική Πρεσβεία στη Στοκχόλμη έγινε στις 21 Ιανουαρίου με την έγκριση των σουηδικών αρχών
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.