Πόλεμος στην Ουκρανία: Έτοιμος να συνομιλήσει με τον Ζελένσκι ο Σι Τζινπίνγκ, αποκαλύπτει Γάλλος διπλωμάτης
Ο Μακρόν «άσκησε πίεση επί του Σι Τζινπίνγκ να μην προσφέρει τίποτε στην Ρωσία που θα χρησιμεύσει στον πόλεμό της κατά της Ουκρανίας»
Ο πρόεδρος της ΚίναςΣι Τζινπίνγκ δήλωσε κατά την διάρκεια των συνομιλιών του με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν ότι είναι έτοιμος να τηλεφωνήσει στον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή, δήλωσε Γάλλος διπλωμάτης που ήταν παρών στις συναντήσεις.
Από την πλευρά του ο Γάλλος πρόεδρος «άσκησε πίεση επί του Σι Τζινπίνγκ να μην προσφέρει τίποτε στην Ρωσία που θα χρησιμεύσει στον πόλεμό της κατά της Ουκρανίας», πρόσθεσε ο Γάλλος διπλωμάτης, την ώρα που οι δυτικές χώρες ανησυχούν για το ενδεχόμενο αποστολής όπλων από την Κίνα στην Ρωσία.
«Η Κίνα θέλει να συνεργαστεί με τη Γαλλία για την επιδίωξη διαλόγου και βιώσιμης ειρήνης στην Ουκρανία», συμπλήρωσε ο διπλωμάτης.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.