Πόλεμος στην Ουκρανία: Στο Κίεβο ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ
Η επίσημη επίσκεψη δεν είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων για λόγους ασφαλείας
Ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, ο Ρόμπερτ Χάμπεκ, έφθασε στο Κίεβο για επίσημη επίσκεψη η οποία δεν είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων για λόγους ασφαλείας, συνοδευόμενος από ολιγομελή αντιπροσωπεία γερμανών επιχειρηματιών.
Η επίσκεψη αναμένεται να επικεντρωθεί στην ανοικοδόμηση του ενεργειακού τομέα και στη διμερή συνεργασία στο πεδίο αυτό.
Σκοπός είναι «να δώσουμε στην Ουκρανία ελπίδα» πως θα ανοικοδομηθεί μετά τον πόλεμο, είπε ο πολιτικός των Πρασίνων για το ταξίδι του στο Κίεβο. Ο κ. Χάμπεκ διαβεβαίωσε πως έχουν ήδη ληφθεί, ή αναμένεται να ληφθούν άμεσα, αποφάσεις για επενδύσεις.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.