Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας μπορεί να κληθούν να προελάσουν μέχρι το Κίεβο, ακόμη κι ως τη Λβιβ (δυτική Ουκρανία), δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε συνέντευξή του που μεταδίδεται σήμερα από ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, ανάμεσά τους το κρατικό πρακτορείο RIA.
«Δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Αν χρειαστεί να πας στο Κίεβο, θα πας στο Κίεβο, αν χρειαστεί να πας στη Λβιβ, θα πας στη Λβιβ για να εξολοθρεύσεις αυτή τη μόλυνση», είπε ο κ. Μεντβέντεφ, ο οποίος είναι σήμερα αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ρωσίας.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.