Τουλάχιστον τρία αμερικανικάπυρηνοκίνητα υποβρύχια κλάσης Virginia, πρόκειται να αγοράσει η Αυστραλία, επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν.
Η χώρα θα έχει το δικαίωνα να ενεργοποιήσει την επιλογή για άλλα δύο υποβρύχια.
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και οι πρωθυπουργοί της Αυστραλίας και της Βρετανίας, Άντονι Αλπανέζι και Ρίσι Σούνακ, πρόκειται να αποκαλύψουν λεπτομέρειες της σύμπραξης AUKUS (της στρατηγικής συμφωνίας μεταξύ Αυστραλίας, Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ) στη ναυτική βάση του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια.
Η συμφωνία AUKUS, που ανακοινώθηκε το φθινόπωρο του 2021, προκάλεσε μεγάλη συζήτηση για τις γεωπολιτικές της συνέπειες.
Η Αυστραλία θα γίνει η πρώτη μη πυρηνική δύναμη που θα αποκτήσει πυρηνικά υποβρύχια, εγκαταλείποντας μάλιστα ένα μεγάλο συμβόλαιο που διαπραγματευόταν με τη Γαλλία για την προμήθεια υποβρυχίων συμβατικής τεχνολογίας.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.