Στο Ντιτρόιτ ο Μπάιντεν: Προσκάλεσε τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσίων να γυρίσουν με διθέσιο κάμπριο στο σπίτι!

Στο Ντιτρόιτ ο Μπάιντεν: Προσκάλεσε τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσίων να γυρίσουν με διθέσιο κάμπριο στο σπίτι!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επισκέφθηκε την έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και δήλωσε αισόδοξος για το μέλλον της Αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Biden2
Αισιόδοξος για το μέλλον της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν που επισκέφθηκε απόψε την μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος που περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης δεν έκρυψε τον ενθουσιαμό του για τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν και σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι τα «τα οχήματα που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ του δίνουν πολλούς λόγους να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Ο Αμερικανός πρόεδρος που δεν έκρυβε την αγάπη του για τα αυτοκίνητα δεν δίστασε μάλιστα να αστειευθεί με τους δημοσιογράφους που τον ακολουθούσαν στην Έκθεση. Έτσι λοιπόν, όταν μπήκε στην θέση του οδηγού τους είπε ότι προσκάλεσε τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών να επιστρέψουν με αυτό το αυτοκίνητο στο σπίτι!

Το «αίτημα»  Μπάιντεν φυσικά δεν συζητήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες καθώς κάτι τέτοιο παραβιάζει όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας που αφορούν τις μετακινήσεις του Αμερικανού προέδρου. 

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αμερικανός πρόεδρος κάθισε πίσω από το τιμόνι ενός ηλεκτρικού φορτηγού Chevrolet, σε μια Cadillac και μία Mustang Mach-E.

Σχολίασε τις υψηλές ταχύτητες που μπορούν να αναπτύξουν κάποια από τα οχήματα που εκτίθενται, και ζήτησε από τους Αμερικανούς να προτιμούν τα αμερικανικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.


Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Παντερμαλής: Από τις κορυφές του Ολύμπου στην καρδιά του Μουσείου της Ακρόπολης

Στους 36 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα - Πότε επιστρέφει το φθινόπωρο

Ξεκίνησε η δίκη Τεξανής για τη δολοφονία εγκύου με σκοπό την αρπαγή του αγέννητου μωρού της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης