Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με διάταγμα που υπέγραψε δίνει την εντολή να καταβάλλεται αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων ρουβλίων (79.272 ευρώ) στις οικογένειες κάθε μέλους της Εθνικής Φρουράς που σκοτώθηκε στην Ουκρανία και την Συρία, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;