ΗΙνδία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι εκτόξευσε «κατά λάθος» έναν πύραυλο στο Πακιστάν λόγω «τεχνικής δυσλειτουργίας» στη διάρκεια της τακτικής συντήρησης.
«Στις 9 Μαρτίου 2022, κατά τη διάρκεια μιας τακτικής συντήρησης, μια τεχνική δυσλειτουργία οδήγησε στην τυχαία εκτόξευση ενός πυραύλου», ανέφερε η κυβέρνηση της Ινδίας σε σχετική δήλωση.
«Μάθαμε ότι ο πύραυλος έπεσε σε περιοχή του Πακιστάν. Ενώ το περιστατικό μας προκαλεί βαθιά λύπη, είναι επίσης ανακουφιστικό το γεγονός ότι δεν υπήρξαν απώλειες ζωών» συμπλήρωσαν οι Ινδοί.
Η κυβέρνηση της Ινδίας διέταξε τη σύγκληση Ανώτατου Εξεταστικού Δικαστηρίου για το περιστατικό, σύμφωνα με όσα ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση