Τις εκτιμήσεις των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίαςγια τις απώλειες της Ρωσίας από την ημέρα που εισέβαλε στην Ουκρανία μέχρι σήμερα 7 Μαρτίου έκανε γνωστές το Ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα λοιπό με tweet της εφημερίδας «Τhe Kyiv Independent» περισσότεροι από 11.000 στρατιώτες έχουν σκοτωθεί ενώ 46 αεροπλάνα και 68 ελικόπτερα έχουν καταρριφθεί.
Συνολικά μέχρι και σήμερα 290 άρματα μάχης και 117 πυροβόλα έχουν υποστεί ζημιές.
Η Ρωσία, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει χάσει από την ημέρα της εισβολή 999 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, 50 πολλαπλούς εκτοξευτές (MLRS), 2 πλοία, 454 οχήματα, 60 οχήματα μεταφοράς καυσίμου, 7 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) και 23 αντιαεροπορικά συστήματα.
These are the indicative estimates of Russia's losses as of March 7, according to the Armed Forces of Ukraine. pic.twitter.com/8rfBcPS6gJ
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) March 7, 2022
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.