Ουκρανία: Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στις ΗΠΑ αρνείται πως σχεδιάζεται εισβολή
Η Μόσχα εννοεί να συνεχίσει τις διπλωματικές προσπάθειες για να επιλυθούν τα ζητήματα που εκκρεμούν, διαβεβαίωσε ο Ανατόλι Αντόνοφ
UPD:
Ο πρεσβευτής της Ρωσίαςστην Ουάσινγκτον, ο Ανατόλι Αντόνοφ, υποβάθμισε χθες Κυριακή τις ανησυχίες περί άμεσα επικείμενης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, δηλώνοντας στην εκπομπή Face the Nation του τηλεοπτικού δικτύου CBS ότι «δεν υπάρχει καμία εισβολή» και «δεν καταρτίζονται τέτοια σχέδια».
Η Μόσχα εννοεί να συνεχίσει τις διπλωματικές προσπάθειες για να επιλυθούν τα ζητήματα που εκκρεμούν, διαβεβαίωσε ο κ. Αντόνοφ, επαναλαμβάνοντας τις ρωσικές αξιώσεις το NATO να δώσει νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις για την ασφάλεια της Ρωσίας. Το NATO, τόνισε δηκτικά ο διπλωμάτης, δεν είναι «ΜΚΟ που αγωνίζεται για την ειρήνη».
Εμφανιζόμενη χωριστά στην ίδια εκπομπή, η πρεσβεύτρια της Ουκρανίας στις ΗΠΑ, η Οξάνα Μαρκάροβα, διαβεβαίωσε ότι το Κίεβο «εργάζεται μέρα-νύχτα για να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα αποτροπής» ενδεχόμενης «εισβολής της Ρωσίας».
Η ίδια κατηγόρησε τη Μόσχα ότι προχωρά σε προκλήσεις στις περιφέρειες Ντανιέτσκ και Λουγκάνσκ, αναφερόμενη στους τομείς της ανατολικής Ουκρανίας που βρίσκονται στα χέρια φιλορώσων αυτονομιστών από το 2014.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.