Διαδήλωση κοντά στη βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Διαδήλωση κοντά στη βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Περίπου χίλιοι διαδηλωτές διαδηλωτές «πολιόρκησαν» σήμερα την πολυτελή βίλα του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.....

Διαδήλωση κοντά στη βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Περίπου χίλιοι διαδηλωτές διαδηλωτές «πολιόρκησαν» σήμερα την πολυτελή βίλα του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κοντά στο Μιλάνο, κρατώντας μεγάλα πανό με το σύνθημα: «Αρκετά με τον Μπερλουσκόνι». Αλλο πανό έγραφε «Σίλβιο, είμαι σε αδυναμία καταβολή του ενοικίου μου. Μπορώ να έλθω στο ερχόμενο πάρτι σου; «
Αυτά γίνονται, ενώ η εισαγγελία στο Μιλάνο ερευνά την υπόθεση της παρουσίας ανηλίκων κοπελών στα πάρτι που δίνει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, αμείβοντας γενναιόδωρα πολλές από αυτές, σύμφωνα με τα λεγόμενα από τις κοπέλες, που έχουν δημοσιευτεί.

Το τελευταίο 12μηνο, τα σκάνδαλα ταλανίζουν τον πρωθυπουργό Μπερλουσκόνι πιό τελευταία ακόμα, όμως, αυτά επικεντρώνονται στα πρωθυπουργικά ιδιωτικά πάρτι με τη συμμετοχή ανηλίκων κοπελλών, γενναιόδωρα αμοιβόμενων από τον «Καβαλιέρε», σύμφωνα με τις δημοσιευμένες δηλώσεις τους.

Χθες (Σάββατο) εννέα χιλιάδες διαδηλωτές κι ανάμεσά τους ο συγγραφέας Ουμπέρτο Εκο διαδήλωσαν στο κέντρο του Μιλάνου και ζήτησαν την άμεση παραίτηση του Μπερλουσκόνι από την πρωθυπουργία.
Κλείσιμο

Λιγότερη ογκώδης διαδήλωση κατά Μπερλουσκόνι έγινε περίπου την ίδια ώρα στη Φλωρεντία - περίπου τρεις χιλιάδες διαδηλωτές.

Τέλη του '10, η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι «επέζησε» μιας πρότασης μομφής στη βουλή - όχι όμως με άνετη πλειοψηφία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης