Τραμπ για τη διαχείριση της πανδημίας στις ΗΠΑ: «Δεν ήθελα να δημιουργήσω πανικό»
Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος υπεραμύνθηκε και δικαιολόγησε τη στάση του απέναντι στο ξέσπασμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος
Μετά τις αποκαλύψεις στο νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Μπομπ Γούντγουορντ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την πανδημία του νέου κορωνοϊού, επιμένοντας ότι πάνω απ’ όλα ήθελε να αποφευχθεί ο «πανικός».
Οκτώ εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές, η δημοσιοποίηση αποσπασμάτων αυτού του βιβλίου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ο Δημοκρατικός υποψήφιος Τζο Μπάιντεν έκανε λόγο για «προδοσία» του αμερικανικού λαού από τον πρόεδρο.
«Ήθελα πάντα να υποβαθμίζω» τον κίνδυνο, εξήγησε ο Τραμπ σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γούντγουορντ στις 19 Μαρτίου.
Όταν ρωτήθηκε, σήμερα το απόγευμα, για το θέμα αυτό, ο Τραμπ επιβεβαίωσε ότι έκανε αυτή τη δήλωση. «Ήμουν πολύ ανοιχτός, με τον Γούντγουορντ και με οποιονδήποτε άλλο: δεν μπορούμε να τροφοδοτούμε τον πανικό», είπε.
«Δεν θέλω να φοβούνται οι άνθρωποι, δεν θέλω να δημιουργώ πανικό», επέμεινε ο πρόεδρος, ο οποίος στις αρχές της πανδημίας δήλωνε ότι ο νέος κορωνοϊός θα εξαφανιζόταν «σαν από θαύμα».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.