Βατικανό - Άρση μέτρων: Η βασιλική του Αγίου Πέτρου άνοιξε ξανά μετά από περισσότερο από δύο μήνες
Παρουσία πολυάριθμων αστυνομικών που φορούσαν μάσκα, οι επισκέπτες έκαναν ουρά τηρώντας απόσταση δύο μέτρων για να μπουν στον ναό μετά από θερμομέτρηση
Η βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, η οποία παρέμενε κλειστή από τις 10 Μαρτίου, άνοιξε και πάλι τις πύλες τηςσήμερα γύρω στις 10:00 (ώρα Ελλάδας) με τα μέτρα προφύλαξης που απαιτούνται εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19, διαπίστωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.
Παρουσία πολυάριθμων αστυνομικών που φορούσαν μάσκα, λίγοι επισκέπτες έκαναν ουρά τηρώντας απόσταση περίπου δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον για να μπουν στη βασιλική, η οποία αποτελεί την καρδιά του Βατικανού, αφού προηγουμένως θερμομετρηθούν και απολυμάνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.