Η τέχνη της... πλεξούδας

Η τέχνη της... πλεξούδας

Είναι αφράτο, μυρωδάτο, νόστιμο, περιλαμβάνει μαστίχα, μαχλέπι και πολλές φάσεις ζυμώματος. Είναι λαστιχωτό και κατέχει περίοπτη θέση στο τραπέζι... Το λαχταράς κι εσυ; 

KATSELIS_TSOUREKI_200
Έχει συνδεθεί με το έθιμο του Πάσχα, αλλά είναι ένα πεντανόστιμο γλύκισμα σταθερής αξίας για κάθε εποχή του χρόνου και για κάθε περίσταση.

Είναι αφράτο, μυρωδάτο, νόστιμο, περιλαμβάνει μαστίχα, μαχλέπι και πολλές φάσεις ζυμώματος. Είναι λαστιχωτό και κατέχει περίοπτη θέση στο τραπέζι, είτε είναι οικογενειακό είτε φιλικό.

Το τσουρέκι είναι αφορμή για επικοινωνία, για παρέα και καλοπέραση. Είναι απόλαυση και ταυτόχρονα σύνδεση με την παράδοση. Το φέρεις μαζί σου στα τραπέζια με αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτόματα γίνεται μέρος μιας απολύτως προσωπικής εμπειρίας που θα σε συνοδεύει μια ζωή.

Το γεύεσαι έχοντας συντροφιά τους ανθρώπους σου. Μεγαλώνεις τα παιδιά σου με αυτό. Το προσφέρεις στους φίλους, στους συγγενείς σου. Φροντίζεις τους καλεσμένους σου, κόβοντας ένα κομμάτι για τον καθένα και αναπτύσσεις διαλόγους όσο τα αρώματα του διαχέονται στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Το απολαμβάνεις μαζί με τον καφέ σου το πρωί πριν αδράξεις την ημέρα ή ησυχάζεις μετά από ένα απαιτητικό πρόγραμμα έχοντάς το δίπλα στο φλιτζάνι σου.

Για όλα αυτά το τσουρέκι, είναι κάτι παραπάνω από μια γεύση που αφορά στο Πάσχα μόνο. Είναι μέσο που προκαλεί τα ανθρώπινα αισθητήρια, γι΄ αυτό και αξίζει να απολαμβάνεις την καλύτερη έκδοσή του.

Για τα αρτοποιήματα «Κατσέλης» είναι μια all time classic γεύση, την οποία αξίζουν όλοι να ευχαριστούνται, ειδικά όταν παράγεται με αγάπη και μεράκι. Γι' αυτό και τη δημιουργούν με σκοπό να βρίσκεται σε κάθε προσβάσιμο σημείο για τους καταναλωτές. Το σπιτικό προϊόν που θα αναζητούσε κανείς σε εξειδικευμένους φούρνους, πλέον θα το βρει στα σουπερμαρκετ, ολόφρεσκο, έτοιμο προς κατανάλωση κάθε στιγμή.
Κλείσιμο
Tsoureki_Katselis_Easter2019_1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης