Η τέχνη της... πλεξούδας

KATSELIS_TSOUREKI_200

Είναι αφράτο, μυρωδάτο, νόστιμο, περιλαμβάνει μαστίχα, μαχλέπι και πολλές φάσεις ζυμώματος. Είναι λαστιχωτό και κατέχει περίοπτη θέση στο τραπέζι... Το λαχταράς κι εσυ; 

Έχει συνδεθεί με το έθιμο του Πάσχα, αλλά είναι ένα πεντανόστιμο γλύκισμα σταθερής αξίας για κάθε εποχή του χρόνου και για κάθε περίσταση.

Είναι αφράτο, μυρωδάτο, νόστιμο, περιλαμβάνει μαστίχα, μαχλέπι και πολλές φάσεις ζυμώματος. Είναι λαστιχωτό και κατέχει περίοπτη θέση στο τραπέζι, είτε είναι οικογενειακό είτε φιλικό.

Το τσουρέκι είναι αφορμή για επικοινωνία, για παρέα και καλοπέραση. Είναι απόλαυση και ταυτόχρονα σύνδεση με την παράδοση. Το φέρεις μαζί σου στα τραπέζια με αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτόματα γίνεται μέρος μιας απολύτως προσωπικής εμπειρίας που θα σε συνοδεύει μια ζωή.

Το γεύεσαι έχοντας συντροφιά τους ανθρώπους σου. Μεγαλώνεις τα παιδιά σου με αυτό. Το προσφέρεις στους φίλους, στους συγγενείς σου. Φροντίζεις τους καλεσμένους σου, κόβοντας ένα κομμάτι για τον καθένα και αναπτύσσεις διαλόγους όσο τα αρώματα του διαχέονται στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Το απολαμβάνεις μαζί με τον καφέ σου το πρωί πριν αδράξεις την ημέρα ή ησυχάζεις μετά από ένα απαιτητικό πρόγραμμα έχοντάς το δίπλα στο φλιτζάνι σου.

Για όλα αυτά το τσουρέκι, είναι κάτι παραπάνω από μια γεύση που αφορά στο Πάσχα μόνο. Είναι μέσο που προκαλεί τα ανθρώπινα αισθητήρια, γι΄ αυτό και αξίζει να απολαμβάνεις την καλύτερη έκδοσή του.

Για τα αρτοποιήματα «Κατσέλης» είναι μια all time classic γεύση, την οποία αξίζουν όλοι να ευχαριστούνται, ειδικά όταν παράγεται με αγάπη και μεράκι. Γι' αυτό και τη δημιουργούν με σκοπό να βρίσκεται σε κάθε προσβάσιμο σημείο για τους καταναλωτές. Το σπιτικό προϊόν που θα αναζητούσε κανείς σε εξειδικευμένους φούρνους, πλέον θα το βρει στα σουπερμαρκετ, ολόφρεσκο, έτοιμο προς κατανάλωση κάθε στιγμή.
Tsoureki_Katselis_Easter2019_1

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

35542589_l

Αμερικανικές πανεπιστημιουπόλεις που μοιάζουν βγαλμένες από τα όνειρα- ή και από τα βιβλία του Χάρι Πότερ

ZARA-HOME_AT-HOME-WITH_MIMI-THORISSON_AW19-_19_

Μια συνηθισμένη καριερίστα εγκατέλειψε τη ζωή στις μεγαλουπόλεις για την εξοχή και έγινε παγκοσμίως διάσημη αφιερώνοντας τον χρόνο της αποκλειστικά σε αυτά που αγαπάει περισσότερο: στην οικογένεια και το φαγητό

interclinic_HHG_logotypa_2

Το Metropolitan Hospital, μέλος της HHG που ελέγχεται από τον διεθνή διαχειριστή κεφαλαίων CVC Capital Partners, και η «CRETA INTERCLINIC Α.Ε.» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι υπεγράφη η συμφωνία ένταξης της Creta InterClinic στον Όμιλο Hellenic Healthcare. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα βρει την Creta InterClinic μέλος ενός δικτύου φορέων παροχής υγειονομικής μέριμνας που περιλαμβάνει ήδη το Υγεία, το Metropolitan, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Λητώ.