Αυτή τη φορά, το Taste Atlas έφτιαξε έναν γευστικό χάρτη και ανέδειξε αρκετά νησιά του Αιγαίου. Πριν λίγες μέρες έκαναν το ίδιο και για την Ιταλία. Για παράδειγμα, το φιστίκιΑιγίνης είναι ένα από τα φαγητά που ξεχωρίζουν στον γευστικό τους χάρτη. Από τα Κύθηρα έχουν επιλέξει τους ροζέδες που είναι κλασικό γλυκό γάμου και τη φατουράδα, ένα παραδοσιακό λικέρ. Αν και τα περισσότερα νησιά στον χάρτη αντιπροσωπεύονται από ένα μόνο πιάτο, η Κρήτη ξεχωρίζει με πολλές «συμμετοχές» όπως πορτοκαλόπιτα, απάκι, μυζήθρα, τσικουδιά, ντάκος, σοφεγάδα, γραβιέρα και μυζηθρόπιτα. Άλλα νησιά που εμφανίζονται στον χάρτη, είναι η Χίος, η Λέσβος, η Σαντορίνη, η Μύκονος και η Σίφνος, μεταξύ άλλων.
Η ανάρτηση περιλαμβάνει επίσης έναν σύνδεσμο που αναφέρεται στα πιο δημοφιλή ελληνικά πιάτα, με τον γύρο στην πρώτη θέση και το σουβλάκι στη δεύτερη. Στην τρίτη θέση είναι ο μουσακάς και ακολουθούν η χωριάτικη σαλάτα, το τζατζίκι, το παστίτσιο, η σπανακόπιτα, τα γεμιστά) και τα χόρτα. Την πρώτη δεκάδα ολοκληρώνουν τα κεφτεδάκια.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.