Αυτός ο Σεπτέμβρης θέλει αγορές στο πιο cool back to school ηλεκτρονικό κατάστημα!

Αυτός ο Σεπτέμβρης θέλει αγορές στο πιο cool back to school ηλεκτρονικό κατάστημα!

Στο ανανεωμένο e-shop του My market βρίσκουμε γρήγορα και εύκολα όσα χρειαζόμαστε για την επιστροφή στην καθημερινότητα και τις σχολικές αίθουσες.

mymarket_family_shopping
Sponsored content

Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί ένα δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν και την επιστροφή στα σχολεία για μικρούς και μεγάλους μαθητές. Βέβαια, η προσαρμογή σε φθινοπωρινούς ρυθμούς δεν είναι πάντα εύκολη και γι’ αυτό ψάχνουμε λύσεις για να φέρουμε εις πέρας όλες μας τις υποχρεώσεις με τους πλέον χαλαρωτικούς και εύκολους τρόπους που υπάρχουν.
My_market_-_Back_to_School
Το ίδιο ισχύει και για τα ψώνια του νοικοκυριού που όταν δεν έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας, γίνονται σκέτος μπελάς. Ευτυχώς όμως η τεχνολογία είναι με το μέρος μας, αφού μπορούμε να κάνουμε όλες μας τις αγορές μέσα από το laptop, το tablet, το κινητό γρήγορα και εύκολα. Αυτό ακριβώς μας προσφέρει το e-shop του My market.

Στο ανανεωμένο και άκρως χρηστικό ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας τα ψώνια γίνονται η πιο ευχάριστη εμπειρία που θα μπορούσαμε να έχουμε ενώ με την υπηρεσία ηλεκτρονικής παραγγελίας έρχονται στην πόρτα μας. Περιηγούμαστε στις κατηγορίες των προϊόντων, εντοπίζουμε τις προσφορές, επιλέγουμε το προϊόν και… κλικ - βάζουμε στο καλάθι μας όλα όσα χρειαζόμαστε για την back to school περίοδο και όχι μόνο! Έτσι, μπορούμε να ανακαλύψουμε περισσότερα από 15.000 προϊόντα, σχολικά και μη, που εμπλουτίζονται καθημερινά και καλύπτουν όλες μας τις ανάγκες χωρίς να χρειάζεται να πάμε μακριά και να τα κουβαλήσουμε.

fidaki_mymarket
Αυτόν τον Σεπτέμβρη όμως, η εμπειρία περιλαμβάνει όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά μας, που για χάρη τους οι αγορές στο e-shop του My market έχουν γίνει… παιχνιδάκι με την πιο funky δημιουργική απασχόληση. Ψωνίζουμε και κερδίζουμε λοιπόν, εκπτωτικά κουπόνια και printable αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια όπως Φιδάκι, Κρυπτόλεξο, Τρίλιζα, Memory Game,  Λαβύρινθο. Κάποια από τα παιχνίδια συνδυάζουν και χαρτοκοπτική, διατηρώντας το ενδιαφέρον των παιδιών ακόμα περισσότερο, ενώ παράλληλα τα βοηθούν να αναπτύσσουν τις λεπτές δεξιότητές τους.
lavirinthos_mymarket_2
Όσο λοιπόν ψωνίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του My market έχουμε μια σειρά από προνόμια. Κατ’ αρχήν μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου με αγορές πάνω από 70 ευρώ παίρνουμε ένα κουπόνι έκπτωσης ύψους 10€ για τις επόμενες αγορές μας. Επιπλέον έχουμε άλλο ένα εκπτωτικό κουπόνι 10 ευρώ για να κάνουμε τις σούπερ αγορές μας από τις 6 μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου. Και φυσικά, λαμβάνουμε ηλεκτρονικά τα απίθανα επιτραπέζια για τα παιδιά μας που απολαμβάνουμε να παίζουμε μαζί τους σε στιγμές χαλάρωσης.
Back_to_School_My_market
Κλείσιμο
Και επειδή η επιστροφή στην καθημερινότητα χρειάζεται και έναν αέρα ανανέωσης που να περνά από την κουζίνα μας, στο ανανεωμένο mymarket.gr βρίσκουμε εμπλουτισμένο περιεχόμενο και συνταγές για το πιο δυναμικό back to school κολατσιό με νόστιμα και υγιεινά σνακ για τα πιτσιρίκια μας. Τι άλλο βρίσκουμε; Όλα όσα τραβάει η όρεξή μας: πρωτότυπες ιδέες για το πρωινό και το δεκατιανό της εβδομάδας, προτάσεις για νόστιμα και θρεπτικά σνακ και φυσικά όλες τις νοστιμιές με τα φρέσκα του Σεπτέμβρη.

Και αυτόν τον Σεπτέμβρη back to home με την πιο ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία για όλη την οικογένεια, πού αλλού - στο My market φυσικά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης