20 χρόνια 5άστερων απολαύσεων

20 χρόνια 5άστερων απολαύσεων

Με µια πληθώρα από υπηρεσίες πολυτελείας το ξενοδοχείο-σηµείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης σε κάνει να επιστρέφεις νωρίτερα απ’ όσο πίστευες

hy00
Eνας αυτόνοµος premium προορισµός, το «Hyatt Regency Hotel Thessaloniki» του oµίλου της Regency Entertainment είναι η καλύτερη απάντηση στις επιθυµίες ενός επισκέπτη αξιώσεων που έρχεται στη Θεσσαλονίκη είτε για δουλειές είτε για διασκέδαση.

Περιποιηµένοι κήποι που εκτείνονται σε 110 στρέµµατα, ένας από τους µεγαλύτερους πολυµορφικούς χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων της Βόρειας Ελλάδας, το ασιατικό spa & wellness center, τα βραβευµένα εστιατόρια και µπαρ και φυσικά τα δεκάδες ευρύχωρα δωµάτια και οι πολυτελείς σουίτες µε εξοπλισµό τελευταίας τεχνολογίας είναι µόνο µερικοί από τους λόγους που κάθε φιλοξενούµενος µε απαιτήσεις βρίσκει ένα δικό του «σπίτι» µακριά από το δικό του, στους πολυτελείς χώρους του «Hyatt Regency Hotel Thessaloniki».

Hyatt-Regency-Thessaloniki-Room


Πόσο µάλλον φέτος που το πεντάστερο συγκρότηµα συµπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας και µε µια µεγάλη επένδυση, αξίας 3,5 εκατ. ευρώ, δωµάτια και κοινόχρηστοι χώροι ανακαινίζονται προσφέροντας µια ολόφρεσκη, ακόµα πιο ανεβασµένη αισθητικά αύρα τού σήµερα σε όσους το προτιµούν σταθερά ή θα απολαύσουν για πρώτη φορά την ξεχωριστή εµπειρία διαµονής.

Συγκεκριµένα, το «Hyatt Regency» µπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση, από πολυπληθή συνέδρια και σεµινάρια έως πλουσιοπάροχες γαµήλιες δεξιώσεις στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. ∆εν είναι τυχαίο ότι είναι κορυφαία επιλογή στις προτιµήσεις για A-list διοργανώσεις, όπως το Thessaloniki Summit 2019.

Το ατµοσφαιρικό lobby lounge είναι ιδανικό για ήσυχες συναντήσεις και χαλάρωση, το εστιατόριο «Αµβροσία» µάς ταξιδεύει µε απίθανες γεύσεις της Μεσογείου, ενώ µόλις λίγα λεπτά µακριά βρίσκονται το «Regency Casino Thessaloniki» για όσους θέλουν να δοκιµάσουν την τύχη τους και ο πολυχώρος «Vergina Theatro» µε µουσικές παραστάσεις και φαντασµαγορικά shows που ικανοποιούν κάθε διάθεση για ψυχαγωγία.

Hyatt-Regency-Thessaloniki-Lobby--Lounge
Ambrosia-veranda


Κλείσιμο
Το «Club Olympus» διαθέτει εσωτερική θερµαινόµενη πισίνα, υδροµασάζ µε πίδακες νερού, σάουνα και ατµόλουτρο, ενώ ένα πλήρως εξοπλισµένο γυµναστήριο, γήπεδα τένις και σκουός, η µεγάλη εξωτερική και η παιδική πισίνα στους καταπράσινους κήπους και µια πληθώρα ακόµα ευχάριστων εκπλήξεων ολοκληρώνουν µια ακαταµάχητη πρόταση διαµονής όλο τον χρόνο.

Hyatt-Regency-Thessaloniki-Lobby--Lounge--Area
Hyatt-Regency-Thessaloniki-Indoor-pool


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης