Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη βραβεύεται στην 25η Απονομή των World Travel Awards 2018

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη βραβεύεται στην 25η Απονομή των World Travel Awards 2018

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη ανακηρύσσεται ως Κορυφαίος Όμιλος Ξενοδοχείων στην Ελλάδα με το βραβείο “ Greeces’ Leading Hotel Group 2018” - Απονομή Τιμητικού βραβείου στον ιδρυτή, Αριστοτέλη Διβάνη

divani_hotel
Με τρεις κορυφαίες διακρίσεις σφράγισε την παρουσία του ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη στην τελετή απονομής των World Travel Awards που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Ο Όμιλος διακρίθηκε με τον τίτλο “Greece’s Leading Hotel Group 2018” ενώ το ξενοδοχείο Divani Caravel απέσπασε το βραβείο “Greece’s Leading City Hotel 2018”. Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η απονομή του τιμητικού βραβείου “WTA Lifetime Achievement Award” στον ιδρυτή του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, κ. Αριστοτέλη Διβάνη, σηματοδοτώντας την ισχυρή και μακρόχρονη πορεία του στην ελληνική φιλοξενία. Οι διακρίσεις συμπίπτουν με την διαμαντένια επέτειο του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, γιορτάζοντας φέτος 60 χρόνια ηγετικής παρουσίας στο χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας.

Με την αρχή να γίνεται το 1958 από τον Αριστοτέλη Διβάνη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη παραμένει ένας από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς Ομίλους στην Ελλάδα. Η απονομή του τίτλου Greece’s Leading Hotel Group 2018, όχι μόνο αποτελεί τιμή για τον Όμιλο αλλά επιβεβαιώνει την πρωταγωνιστική του θέση στον ξενοδοχειακό κλάδο με τις καινοτόμες και δημιουργικές επιχειρηματικές & επενδυτικές του πρωτοβουλίες να συνεχίζουν να επηρεάζουν τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα.

Απονομή Ειδικού Τιμητικού Βραβείου “WTA Lifetime Achievement Award” στον Αριστοτέλη Διβάνη

Η αναγνώριση της συμβολής του Αριστοτέλη Διβάνη στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας με το βραβείο WTA Lifetime Achievement Award αποτελεί επιβράβευση για το πολύχρονο έργο του αλλά και τον ίδιο ως μια από τις πιο επιφανείς φυσιογνωμίες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία. Με το ισχυρό επιχειρηματικό του πνεύμα να συναντά το όραμά του για την αυθεντική φιλοξενία, ο Αριστοτέλης Διβάνης ίδρυσε το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου στα Τρίκαλα στα τέλη του 1950. Ο Αριστοτέλης Διβάνης γρήγορα εξελίχθηκε σε μια από τις κυρίαρχες προσωπικότητες του τουρισμού στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας μια σειρά από ξενοδοχειακές μονάδες στα Μετέωρα, την Λάρισα, την Αθήνα και την Κέρκυρα, καθεμιά με την δική της ξεχωριστή ταυτότητα.

Σήμερα, 60 χρόνια μετά, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους στον κλάδο της φιλοξενίας, με το κορυφαίο επίπεδο των ξενοδοχείων του να πληροί τα υψηλότερα κριτήρια παγκοσμίως, γεγονός που την προηγούμενη δεκαετία οδήγησε στην ένταξη των Divani Apollon Palace & Thalasso και Divani Caravel στα Leading Hotels of The World, την διεθνή αλυσίδα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας.

Στο Divani Caravel η απονομή του βραβείου “Greece’s Leading City Hotel 2018”

Το Ξενοδοχείο Divani Caravel, μέλος των Leading Hotels of the World, αποτελεί ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας. Μόλις λίγα λεπτά από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της πόλης, το ξενοδοχείο διαθέτει 471 δωμάτια, συμπεριλαμβάνοντας 87 executive δωμάτια καθώς και 44 σουίτες, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό κλασικής κομψότητας και σύγχρονων ανέσεων.

Ο τίτλος Greece’s Leading City Hotel 2018 επιβραβεύει την καίρια θέση και σημασία του Divani Caravel ως ξενοδοχείο-ορόσημο στο κέντρο της Αθήνας καθώς και αγαπημένου προορισμού για ηγέτες διεθνούς βεληνεκούς καθώς και για εξέχουσες προσωπικότητες από όλους τους χώρους παγκοσμίως. Το επιβλητικό rooftop και η πισίνα στην ταράτσα του ξενοδοχείου με ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη και τον λόφο του Λυκαβηττού, το spa, οι συνεδριακές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και τα τρία μοναδικά εστιατόρια με εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, αναδεικνύουν το Divani Caravel, ως την ιδανική επιλογή για μια εμπειρία διαμονής υψηλών προδιαγραφών.


Κλείσιμο
Divani-Caravel
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης