Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής: Κατέκτησαν αργυρά μετάλλια οι Έλληνες μαθητές

Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής: Κατέκτησαν αργυρά μετάλλια οι Έλληνες μαθητές

Αργυρά μετάλλια για τους μαθητές  του δημοτικού και του Γυμνασίου - Οι μαθητές Λυκείου κατέκτησαν την τέταρτη θέση παγκοσμίως 

74525312_1577474372377295_2426120398652309504_o
Η Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO διοργανώθηκε για 11η συνεχή χρονιά από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και πραγματοποιείται στην πόλη Γκιούρ της Ουγγαρίας το τριήμερο 8-10 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, φέτος, ο διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Στην 11η χρονιά συμμετοχής της στην Ολυμπιάδα, η Ελλάδα θέτει υψηλούς στόχους. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί εργάστηκαν επί 5 μήνες για να διεκδικήσουν μία θέση στον παγκόσμιο Τελικό και να συνεχίσουν την επιτυχημένη παράδοση της χώρας μας στην κορυφαία διοργάνωση για την εκπαίδευση και την επιστήμη.

Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά για την ελληνική συμμετοχή, καθώς στην κατηγορία Open κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια στο δημοτικό με την ομάδα Infinite Code και προπονήτρια την Πωλίνα Πλουμιδάκη, καθώς και στο Γυμνάσιο με την ομάδα #SmartBirds και προπονητή τον Πάνο Βέρρα. Επίσης, στο Λύκειο, η ομάδα Minders με προπονητές τον Δημήτρη Μωραΐτη και τον Τίμο Τρυφωνίδη κατετάγησαν 4οι παγκοσμίως!

Στην κατηγορία Open #wro2019 κατακτήσαμε δύο ΑΡΓΥΡΑ μετάλλια στο δημοτικό με την ομάδα Infinite Code και προπονήτρια την...

Δημοσιεύτηκε από WRO Hellas στις Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης